Let the dark waltz begin...

Alla inlägg den 27 februari 2011

Av Denise - 27 februari 2011 03:13

Jaha då har man gjort en lördag igen. Den ha vare väldigt händelserik må jag säga. Både de ena och de femte har hänt.


Vi börja väl med att jag klev upp vid nio för då hade jag både en hund och en katt som var väldigt på mig. Så de var väl bara att kliva upp då. Satte igång radion med Ring så spela vi. Då ring jenny och vill att jag hämta henne. Tog med mig ebba ut för hon behövdes ju rastas.

For och hämta henne och så försökte vi få tag på carro. Vilket inte hände förän mittidan. Så när vi väl hämta henne så gjorde vi stan med... eller iaf de två.

De skulle shoppa lite.


Kom hem.. var hemma en stund sen bar de av till emma för lite middag. De blev lax och kokt, pressad potatis med nån töcken sås till. riktigt gott må jag säga.

Sen hann man inte mer än äta upp så  ringde tjejerna för jag skulle köra ner dem till arenan. Ja de var väl inga problem för hade ju lova dem att de skulle få skjuts så de kunde gå på hockeyn.

men jag hann inte mer än komma tillbaks till emma och välja vilken film förän carro ringer och säger att jag måste hämta dem för farbror blå håll på slänga ut dem. ha var väl inga problem heller.

de som började var ju att de skulle ju inte hem för de skulle ju fortsätta på harrys. men de behövde mat, vilket de inte tyckte var nån idé. men jag och emma tvingade dem på max. efter en rätt lång och drygt stund där så skjutsade jag hem dem till mig för de skulle fortsätta här tills nån av deras friare skulle komma och hämta dem för mer utgång. (vilket jag ångrar nu, ni får snart veta varför.)


Så började jag och emma åka tillbaks till stan igen då evelina ringer och hon vill också umgås med oss.  Så plockade up henne i farten. For §å statoil och handlade lite chocklad och en glass. De var så uunderbart gott må jag lova. Så fick evelina springa på sibylla och köpa sig nån mat då hon inte hade äte på hela dan. och efter de åkte hem till emma igen.

Äntligen satte vi oss ner och kollade på filmen. Det blev film surr och skratt och lite tårar då vi såg Love Actually.


Sen när vår kväll blev över så skjutsade jag hem evelina till sig och börja åka hem. Grymt jävla halt var ne också. Hade ju börja regna. Så fick verkligen tänka till lite när jag körde för de slirade och de sladdade och ville inte riktigt hänga med.


Sen kommer jag hem. Låser upp dörren, kliver in...


Fläkten går å högsta varv, tv'n med, det stinker cigg, som någon just bolmat. Jag höll på bli tokig. Men jag gick in mot varddagsrummet, sätter i laddarn i telen. sen börjar jag titta runt lite. går och släcker fläkten, ser att spis§lattan är på med askoppen på den. Inte konstigt att de stinker så man håll å spy. Så jag bli så förbannat jävla less. Ännu en kväll de försöker bränna ner kåken.


ja igår så släckte de fasen inte ut ljusen. inte långt ifrån att de kunna stått i lågor. sen djuren både idag och igår kunna komme till skada.


Men i alla fall...

Jag kände att jag behövde en öl och var lite de jag satt och var sugen på när jag på väg hem. Men tro du att de fanns nån kvar. Jag hade tre hemma som bara väntade på mig. Ack vad jag bedrog mig. De hade de jävla suputarna drucke upp. Nu börja de allvarligt brinna i huvve på mig.


Sen hjälpte de väl inte heller att jag insåg att han jag ville åka hem till ikväll har antagligen somnat redan så då kan jag just gärna inte bara åka ner och hoppas på de bästa.


Så jag sätter mig vid min dator, försöker logga in på min facebook-sida, vilket jag misslyckas med ett par gånger. Men de var ju inte så konstigt. Vissa av mina tagenter på datorn har ju lagt av.


Nu brann de verkligen. Ingen jäävel ska komma och förstöra min dator. Den är helig. Och nu är de också som så att min laptop är inte ens ett halvår gammal. Jag fick den i november. Jag har äntligen komme in i den, man kan den utan att de är nå problem.


Och jag kan garantera att detta problem ingår inte i någon garanti.

och nån försäkring har jag inte, och jag betvivlar på att pappa har teckna nån.


Nu har jag lega i sängen i nån timme och väntat på att dessa jävla strulkukar ska komma hem och de låter som de är här nu. Jag ids inte med dem.

Jag är så jävla förbannat less. Jag fattar de verkligen inte. Hur kan man vara vårdlös, tankspridd, anvarslös.

Och de värsta är att jag är en som brukar vara tankspridd, men detta ta fan rekord. Och nu är jag så trött och mentalt och psykiskt slut. Skulle inte förvåna mig att jag kommer få migrän snart om inte jag får sova en stund.


Nä nu ska jag försöka sova.

Ni får ha de så gott så länge.

puss i ljumsken och ha ne bra!!!


Denise

Presentation


I'm this crazy thing from a thing called norrland!

Omröstning

Vilken typ av musik är bäst att läsa till?
 Pop
 Rock/Metal
 Rap/Hiphop
 Klassiskt
 Folk
 Schlager
 Country
 Reagge/Ska
 Rockabilly
 Punk/Oi

Fråga mig

1 besvarad fråga

Guests

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards