Let the dark waltz begin...

Alla inlägg den 8 mars 2011

Av Denise - 8 mars 2011 13:22


Jaha då var det återigen Fettisdan. Är ni fulla med semlor eller har ni inte hunne än? Jag har inte hunne införskaffa mig nån ännu men ska så småningom.

Sen så är jag jäääkligt sugen på mamsen bruna böner med fläsk, för jag hörde på mina vårdtagare igårkväll att de skulle iväg och käka bruna böner med fläsk och få en semla på de. Åh de är ju så underbart med mammas bruna böner. Göttans


Jag har sove rätt bra i natt förutom att mina katter ha bråkat om min uppmärksamhet denna morgon. Mycket irriterande att ha buffande huvuden och sylvassa klor som klöser en när man vill sova. Men men deär fortfarande mina små älsklingar.

Sista drömmen jag hade var nånting blandat med dröm och minnen. Jag drömde att jag var vid sockerbiten med folk jag brukade umgås med hemma i långsele och även syrran. Vi satt och diskuterade nånting vilket jag tyvärr inte kommer ihåg nu, men de känns som de var nånting med typ fotbollsdiskot eller nått i den stilen som kuben hade när jag var liten.

I drömmen så satt vi och surrade om pojkar med. och sen ser jag en massa gamla jenkare fara förbi och en bra bit upp på vägen mot kyrkan, så ser jag pappas gamla chev. Lika rostig som jag kommer ihåg den. Den skapade många blandade känslor. Vi satt där med ett kollgieblock och skulle skriva upp nå siffror eller nånting. Minns inte riktigt. Och nr jag bläddrar lite i kollegiet så hittar jag ett recept som jag ska ha skrivit nångång, på nå typ av köttfärsbiffar. Receptet var inte riktigt fullständigt heller men de känns som jag har sett de nånstans. Och när jag vaknade sen så började jag direkt tänka på Sannas köttfärslimpa. Åh, jag måste ringa henne sen och fråga henne om receptet till den, för den var underbart go må jag då säga. Vääldigt länge sen jag åt den nu.


Nä jag ska ta och gå in i vindsförrådet och se om jag hittar en laddare till telefon. Har slut på strömming. Sen gett jag ta och städa upp lite. Är lite rörigt här.


Puss på er.

Presentation


I'm this crazy thing from a thing called norrland!

Omröstning

Vilken typ av musik är bäst att läsa till?
 Pop
 Rock/Metal
 Rap/Hiphop
 Klassiskt
 Folk
 Schlager
 Country
 Reagge/Ska
 Rockabilly
 Punk/Oi

Fråga mig

1 besvarad fråga

Guests

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards