Let the dark waltz begin...

Alla inlägg den 20 mars 2011

Av Denise - 20 mars 2011 23:37


En gång för länge sen...

Satt en flicka på sin soffa med ett glas i sin hand. Hon tänkte för sig själv i sin stilla tystnad Att dricka eller inte dricka, de är frågan.

Då hon var på väg att dricka (för hennes hjärna hade blivit sedan mycket länge inmatat "DRICK MER!") dyker en mörk skugga upp och byter kanal till en förtrollad värld. Där djur talar och sånger vore en varddag.

Hon ställde sedan ned sitt glas och började sjunga så glatt med. Och så levde hon lycklig i alla sina dagar!


Hehe Goooood natt! Puss puss!

Av Denise - 20 mars 2011 20:28

Jaha då kanske man ska ta och uppdatera sig lite kanske..


Ja just de..

Freda, Ja då var det väl meningen att jag skulle få besök men åbäket ville som inte bry sig även fast de var han som ville komma upp och festa. very well, not my problem. Sen Han som jag alltid prata med hängde inte heller med. Ja Jag gick ut på Merry Can, för de körde sitt St. Patricks Day på fredan. Men jag fick träffa Linnea och Pelle iaf. De var länge sen. Mycket trevligt.


Lörda, Ja de var väl lite bakisladdat men inte så farligt. åkte ner te emma, käka på kebabtorget och sen drog vi ner te los chicos och surra med dem där de satt och kolla på hockey. efter de blev de hem igen och invänta han och bion. jag han och emma gick och kikade på The Adjustment Bureau. Bra men lite mesig. Åkte sen hem för att snabbt sova för att kunna åka på jobbet idag.


Idag, Jobba två och en halvtimma. Sen har jag umgåtts med emma hela dagen. Den har vare solig och fin. men det avslutade med att vi fick åka på lassarettet och där fick hon stanna. skrämde lite folk på fejjan med de.

Hon checkade pulskurvorna på båda och de visa sig att hon hade lite mycket sammandragningar eller nått sånt.. jag uppfattade som de iaf. så nu ska hon stanna och få en spruta för de och funkar inte de så blire dropp.

men de blir nog bra.. Inga bekymmer.

Nu är jag hemma sen nån timma. sitter och kikar på förtrollad på tv'n


Det bästa med denna dag, altså detta är creme de la creme de la edgar ungefär. Jag läste bara för en stund sen att konsum i långsele ha bleve lurad en jävla massa pengar. HAHAHAHAHA

jag kan fasen inte göra nå annat än skratta

för de första är de roligt att de lyckas, de andra är att de är tragiskt att kommun håll på bli helt störd på riktigt, sen de tredje..... äh de finns inge tredje.

HAHAHAHAHAAHAHAHA

jag kan itne sluta skratta.

very welll

nu ids jag fan inte skriva mer. jag ska ta och hosta vidare.


ciaoooo

Presentation


I'm this crazy thing from a thing called norrland!

Omröstning

Vilken typ av musik är bäst att läsa till?
 Pop
 Rock/Metal
 Rap/Hiphop
 Klassiskt
 Folk
 Schlager
 Country
 Reagge/Ska
 Rockabilly
 Punk/Oi

Fråga mig

1 besvarad fråga

Guests

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards