Let the dark waltz begin...

Alla inlägg den 19 februari 2014

Av Denise - 19 februari 2014 23:09


God afton.

Då har även denna dag gått förbi, och jag ligger i min nybäddade säng och reflektera lite granna över den senaste tiden.

Igår, blev de mest bara en sjusovardag med huvudvärk som inslag. Inte den trevligaste eller inspirerande dagen men jag kan lova att det har blivit mycket drömmar. Den ena värre och konstigare än den andra.

Har en dröm där jag faktiskt sitter här och bloggar, och av någon anledning så får jag för mig att jag ska lägga upp ett videoklipp av mig med väldigt nakna inslag. Fast det var inte jag, jag, utan mer än annan sida av mig som gjorde det.

Och jag blev så chockad av resultatet när jag väl "vaknar upp" från min andra sida och ser vad jag gjort.

Jag har nog aldrig haft så många besökare eller kommentarer, plus att det är nån som hade betalt in nånting till min blogg så jag blev nån plusmedlem, (vilket inte finns, eller?) Ja hela sidan där man redigerar inställningar och skriver inläggen sken upp i ljusrosa..

Ganska så jävla wierd må jag då säga. Vad jag vet så är ju allt sådant inte tillåtet på denna sida så ja jag vet inte. Sen måste jag ha vaknat upp för jag kommer inte ihåg nå mer efter det.


Sen har jag drömt om att jag skulle jobba en kvällstur på hemtjänsten och först satt jag still hur länge som helst. Jag satt och fes som en jävla galning men ingen brydde sig.  Hmmm?

Sen när jag väl tog mig upp blev de bråttom och jag var hela tiden sen. Jääävligt sen. Och platserna jag var till var inte desamma. Husen var inte som de egentligen ligger och dött folk levde. Jag var fortfarande inte klar när klockan närmade sig 10 på kvällen. Panik!

Sen när jag kom in till det sista paret jag skulle till, så vi hälsade och de var en riktigt bra stämming.

Men av någon anledning kastas jag från detta drömscenario in till en mer scifi/fansty värld med zombies och vampyrer. Ja olevande ting med äckliga och farliga sidor. Jag får mig en vampyr-master som är klädd som en gammal biskop eller likande och ska leda mig genom en uppdrag och portaler och grejjer.

Väl på vägen kommer även liknande kille med på våran väg och vi blir flera gånger tillsagda att inte titta i deras rubinögon. Ja precis,rubin!

 Men hela historien slutar innen jag vaknar, är att  vi kommer till ett rum med en död man på en bänk/bord, söndersliten. Genom en stor metalldörr/port är någon typ av "boss" som kommer ut men ingen av oss kommer klara av de så biskopsvampyren och den där killen skyndar sig med att öppna nån port som de ska hoppa igenom och de tuggar i sig nå inälvor. biskopsvampyren ropar åt mig att micra hjärnan och äta den så vet jag hur jag ska ta mig där ifrån.  sen försvinner dom och jag vaknar upp!


Ja kan man drömma mer körnstigt eller?

Nä jag tro inte de.  Nä men nu ska jag ta och dra igen yga, så orkar jag med en dag imorgon med.

Puss i ljumsken ha och ha de bra.

Ciao

Presentation


I'm this crazy thing from a thing called norrland!

Omröstning

Vilken typ av musik är bäst att läsa till?
 Pop
 Rock/Metal
 Rap/Hiphop
 Klassiskt
 Folk
 Schlager
 Country
 Reagge/Ska
 Rockabilly
 Punk/Oi

Fråga mig

1 besvarad fråga

Guests

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards