Let the dark waltz begin...

Alla inlägg under mars 2011

Av Denise - 22 mars 2011 14:36

Jaha då var de ännu en dag som jag bara ligger ner.

ja ag tänkte göra så lite som möjligt för att kanske kunna bli frisk snart igen.

men jag måste ändå göra lite här hemma. som städa kissarnas toalett. den luktar inte mumma nu. sen gett jag göra mig nånting att äta. hmm undra vad bara.


Pratade med mamma idag, hon har länge vela att jag ska ordna så man kan se mitt namn då jag ringer och jag har kollat flera gånger efter den lilla funktionen på telen men jag hittade den inte.... förrän idag.

så då ringde jag och kollade om de funka och mamma blev nöjd.

bra de.


 


Hon berättade även att folk berömmer henne för den nya frisyren jag klippte åt henne, och de är ju roligt. Hon blev ju som så myche bätter.


Sen så har min gamkatt Kiwi gått in i löpen igen. Hon kom upp och pratade med mig lite granna nu för en stund sen och bara låg lugnt sen när jag började röra mig blev de genast besvärligt. stackarn.

Mammas lilla kåtboll..


 

Av Denise - 21 mars 2011 22:23


Ja de har vare min varddag nu i  en vecka och de ha bara bleve värrare, antagligen för att jag inte tillåter mig bara vila och bli kry.

Idag skulle jag ordna lite grejjer men jag blev sängliggandes för hosta och slem som blockerar min näsa.


Jag vaknar på mornarna av att jag har en übergosig katt buffandes i ansiktet och att halsen är kruttorr. Jag kan inte andas för de är som sagt fullt där och ögonen kliar lite för att de är torra. Så de är som bara att kliva upp ordna allt och dricka lite vatten så man får lite vätska i sig och de bli liite bättre. Ja för sen när man lägger sig ner sätter den där förbannade hista igång så jag tro den håller på gräva sig ett hål rakt igenom.

Nä jag är riktigt less på detta nu.


Nä jag ska ta och fortsätta igenom NCIS och kanske man blir lite kryare. puss puss

Av Denise - 20 mars 2011 23:37


En gång för länge sen...

Satt en flicka på sin soffa med ett glas i sin hand. Hon tänkte för sig själv i sin stilla tystnad Att dricka eller inte dricka, de är frågan.

Då hon var på väg att dricka (för hennes hjärna hade blivit sedan mycket länge inmatat "DRICK MER!") dyker en mörk skugga upp och byter kanal till en förtrollad värld. Där djur talar och sånger vore en varddag.

Hon ställde sedan ned sitt glas och började sjunga så glatt med. Och så levde hon lycklig i alla sina dagar!


Hehe Goooood natt! Puss puss!

Av Denise - 20 mars 2011 20:28

Jaha då kanske man ska ta och uppdatera sig lite kanske..


Ja just de..

Freda, Ja då var det väl meningen att jag skulle få besök men åbäket ville som inte bry sig även fast de var han som ville komma upp och festa. very well, not my problem. Sen Han som jag alltid prata med hängde inte heller med. Ja Jag gick ut på Merry Can, för de körde sitt St. Patricks Day på fredan. Men jag fick träffa Linnea och Pelle iaf. De var länge sen. Mycket trevligt.


Lörda, Ja de var väl lite bakisladdat men inte så farligt. åkte ner te emma, käka på kebabtorget och sen drog vi ner te los chicos och surra med dem där de satt och kolla på hockey. efter de blev de hem igen och invänta han och bion. jag han och emma gick och kikade på The Adjustment Bureau. Bra men lite mesig. Åkte sen hem för att snabbt sova för att kunna åka på jobbet idag.


Idag, Jobba två och en halvtimma. Sen har jag umgåtts med emma hela dagen. Den har vare solig och fin. men det avslutade med att vi fick åka på lassarettet och där fick hon stanna. skrämde lite folk på fejjan med de.

Hon checkade pulskurvorna på båda och de visa sig att hon hade lite mycket sammandragningar eller nått sånt.. jag uppfattade som de iaf. så nu ska hon stanna och få en spruta för de och funkar inte de så blire dropp.

men de blir nog bra.. Inga bekymmer.

Nu är jag hemma sen nån timma. sitter och kikar på förtrollad på tv'n


Det bästa med denna dag, altså detta är creme de la creme de la edgar ungefär. Jag läste bara för en stund sen att konsum i långsele ha bleve lurad en jävla massa pengar. HAHAHAHAHA

jag kan fasen inte göra nå annat än skratta

för de första är de roligt att de lyckas, de andra är att de är tragiskt att kommun håll på bli helt störd på riktigt, sen de tredje..... äh de finns inge tredje.

HAHAHAHAHAAHAHAHA

jag kan itne sluta skratta.

very welll

nu ids jag fan inte skriva mer. jag ska ta och hosta vidare.


ciaoooo

Av Denise - 16 mars 2011 14:13


Hehe nä kaos är ne inte, bara lite ologiska placeringar på saker och ting, så man vet ju aldrig säkert vars den grejen man söker är nånstans. Fick skicka ett sms idag och fråga han om han visste vars dammsugarpåsarna var nånstans. Hittade åt dem rtt snabbt ändå.

Sen har de vare full rulle på tvättmaskinen de två senaste dagarna. och de börjar ge resultat.


vänta tre sekunder ska hämta mitt kaffe!


*tic tac*


Ursäkta tog en stund längre än vad jag sa. Äärsch vad fan de är en blogg ingen direkt-konversation.


Ja, jag sitter nere i köpmanholmen hemma hos han. Han är på jobbet just nu men slutar om undefär 40 minuter. Undra vad vi ska hitta på för mat. för jag börjar bli som liiite hungrig nu. Har hålle på städa och tvätta sen runt tio. Haha jag låter lite som en hemmafru, men ja vad spelar de för roll har ändå inge annat för mig så då kan jag lika gärna vara här och göra nånting.


Åh jag känner mig lite tom i skallen just nu.


aja.. ska ta och koppla av några minuter nu, så höres.

Av Denise - 13 mars 2011 23:06

Jaha då sitter man hemma igen.

snart dags att lägga sig. tänkte jag ska göra lite nytta imorrn.


ja igår så hade jag rätt mycket för mig fast gjorde ändå ingenting tyck ja.

var på loppis med mamma för jag söker en hatt till helgen.

sen på kvällen så tog jag och klippte hennes hår för hon bad mig.

de blev riktigt fräscht.


lite senare så lyckades jag efter ett par timmars sökande efter skjuts komma hem till jessi där de var fest, ja hon fyll ju år imorrn så var ju därför jag åkte ner. hade riktigt trevligt.. ^^,


sen idag har man mest och väntat på att få komma hem. bussresan hem var lite jobbig. en pinfull buss. jag trivs inte just gärna med så mycket folk omkring mig men vad gör man?

så plockade han upp mig och skjutsa hem mig. jag får tacka så mycket.

imorrn ska jag följa med han hem efter att han ha sluta jobba.


nä ska ta och krypa tll kojs nu.

puss på er

Av Denise - 12 mars 2011 01:21
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Denise - 11 mars 2011 17:05


Jaha nu sitt jag på rese centrumet och inväntar bussen ner till sollefteå.

Ska hem till mamma ikväll och ta ne lite lugnt där. Ska ju fira Jessi imorrn, då hon fyll åra på månda.


Jag for in till stan vid fyra för jag tänkte då slipp jag stressa så fasligt. nu har jag sutte här drygt en halvtimme och de är nästan en halva kvar.

Har man lite tur så får man kliva på en stund innan med.


Nu när jag sitter här jag fått i mig en Magnum Gold och dricker en cola, och börjar känna av huvvet igen. Vilket får mig att komma ihåg att jag glömde packa ner mina huvudvärkstabletter. Ja altså jag kan inte ta vanlig alvedon eller så längre för de är jag imun mot. Och jag brukar alltid ha med mig mitt rör utifall att de är nödvändigt. Just nu så är huvvet  bara mest irriterande så  inte så att jag knaprar tabletter för minsta lilla men vad händer om de blir ett utbrott i helgen. Kan inte mer än sucka för migsjälv.


Very well. Enough of that!


Ja jag ska ju ner te solle igen. Synd bara att han inte ville följa. Eller han ville men samtidigt inte. ja jag vet inte. kan ju förstå att de är lessamt att vara uppe ifolk hela tin. då han ha vare nere på kurs i sthlm denna vecka med full rulle där. aja.. tycker bara att de var lite synd. hade nästan sett fram emot detta.. men de får bli nästa gång.


Nä jag ska ta och avrunda de här för jag tror bussen kommer snart ställa sig på plats nu. så måste som vara lite förberedd ^^, Ha gött alla...

Sup lugnt.

Presentation


I'm this crazy thing from a thing called norrland!

Omröstning

Vilken typ av musik är bäst att läsa till?
 Pop
 Rock/Metal
 Rap/Hiphop
 Klassiskt
 Folk
 Schlager
 Country
 Reagge/Ska
 Rockabilly
 Punk/Oi

Fråga mig

1 besvarad fråga

Guests

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards